Idén már 3. alkalommal rendezzük meg a Bombastic családi és céges kerékpártúrát, melyen a Bükk Kupa útvonalán, családias, baráti hangulatban lehet feltekerni Jávorkútra. A célnál a gyerekeknek további programokat kínálunk, többek közt ügyességi pálya, rajzverseny és játszóház várja az odalátogató kicsiket.

A túra útvonala: A 25 km-es túrán bárki részt vehet aki egy kicsit is szeret kerékpározni.

2021. szeptember 11-én 9 órakor a Városház térről indulunk, teljesen együtt haladunk, senkit nem hagyunk hátra. A Diósgyőri várnál lesz az első pihenő pont (kb.:9:50- kor), itt lehet majd fotózkodni, és akár csatlakozni is a túrához. Innen tovább haladva Lillafüreden a Hámori-tónál lesz a következő megálló (kb.:10:50), lehet szusszanni, bevárjuk a leszakadókat, szintén fotózkodás. Tervek szerint utána már csak Jávorkúton állunk meg (kb.:12:30), de ha igény mutatkozik a Jávorkúti elágazásnál (kb.:11:05) is lehet pihenő. A szombati esemény nevezési díjaiból befolyt összeget a Velkey László Gyermekegészségügyi Központ javára ajánljuk fel!

A nevezési díj 3000 Ft/csapat, amelyet a helyszínen, készpénzben kell fizetni.

A túrán való részvétel regisztrációhoz kötött, így kérjük, hogy az alábbi online regisztrációs lapot legyen szíves minden család vagy cégvezető kitölteni. 

Figyelem!

A céges csapatban 3-5 fős,  a családi csapatban minimum 1 felnőtt+ 1 gyerekből álló csapatok indulhatnak (kor és nembeli megkötés nélkül).

A túrát sikeresen teljesítők érmet kapnak, valamint minden csapat az idejével ellátott oklevelet. 

 

A nevezés lezárult