9. Keszi Maraton eredmények

Verőfényes, napsütéses délelőttön indult útjára a 9. Keszi Maraton, amelyre ezúttal is hivatalosak voltunk. A családias hangulatú versenyen ismét 5, 10, 21,1, és 42km-es távra lehetett nevezni. A környék futói ezúttal is szép számmal tették tiszteletüket. Az 5km-es távon a leggyorsabb férfi Matók Gyula volt, még a nők között Hajdu Barbara győzedelmeskedett. 10km-en Harsányi Tamásnak nem akadt ellenfele és 35:11-es idővel toronymagasan nyerte a versenyt. A hölgyeknél Behan Anikónak szintén nem akadt olyan ellenfele, aki megszorongatta volna őt.

Félmaratoni távon az ózdi Molnár Csaba 1 óra 22 perces idővel szerezte meg az első helyet, még Sebestyén Tímeának 1 óra 44 percere volt szüksége az aranyérem megszerzéséhez.

A nap fő száma a 42km-es maratoni táv volt, ahol a szintén ózdi Tulipán Attila ért elsőként célba. Mögötte a futólegenda Bogár János érkezett. A nőknél Szuhi-Lestár Erika 3 óra 52 perc alatt teljesítette a távot és ezzel első helyezést ért el. Második helyen Varga Ildikó érkezett.

Ismét egy nagyon jó hangulatú versenyen vehettünk részt. Köszönjük Molnár Zoltánnak és segítő csapatának a fantasztikus vendéglátást.

Jövőre ugyanitt!

9. Keszi Maraton eredmények 2019